Svi su pozvani - rijetki su odabrani.
 
Početna stranicaCalendarFAQPretraľnikČlanstvoKorisničke grupeRegistracijaLogin

Share | 
 

 Prodajem Bloototh

Go down 
Autor/icaPoruka
Tony
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 321
Join date : 13.04.2009
Lokacija : il spavam il drkam

PostajNaslov: Prodajem Bloototh   uto tra 14, 2009 5:28 pm

Molio bih ako je netko iz osijeka ili njegove okolice a da mu treba USB bloototh
nov novcat kupljen u 12 mj. 2008 neradi na visti i zato ga prodajem
platjen je 120 kn ja ga prodajem za 50
lijep je mal je plav je.

racun i garancija sa njime.
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://kamikaza.forumcroatian.com
MAZOHISTA
Vićgla
Vićgla
avatar

Broj postova : 136
Join date : 13.04.2009

PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   sri tra 22, 2009 5:43 am

prodajem...100 eura....
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Tony
Admin
Admin
avatar

Broj postova : 321
Join date : 13.04.2009
Lokacija : il spavam il drkam

PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   sri tra 22, 2009 6:12 am

oke evo nudim 100 kn
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://kamikaza.forumcroatian.com
MAZOHISTA
Vićgla
Vićgla
avatar

Broj postova : 136
Join date : 13.04.2009

PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   sri tra 22, 2009 6:16 am

Rchma je napisao/la:
oke evo nudim 100 kn

to su troškovi javljanja na oglas tih 100 kuna hvala...sad tek možeš kupiti mojih 100 eura za 200 eura tvojih...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
EGZORCIST
Njuška
Njuška
avatar

Broj postova : 176
Join date : 13.04.2009
Lokacija : miljenik mase..zet za pozeljeti...

PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   sri tra 22, 2009 8:02 am

Rchma je napisao/la:
oke evo nudim 100 kn

mogao bih kupiti tih 100 naku..ali ovisi koliko imam popusta..???

ak je nekih dvajst procenata..moze za 80 naku..
[Vrh] Go down
Korisnički profil
pička
Pakshu
Pakshu


Broj postova : 19
Join date : 29.05.2009

PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   pet svi 29, 2009 5:10 am

0.1 Što je to pička?

Pička je jako korisna stvar. Od davnina je čovjek otkrio njene dobre osobine i uspješno ih je eksploatirao. Da bi smo uspješno objasnili metode dolaženja do iste, morati ćemo prvo da objasnimo pojam pičke.

Pička je, jednom riječju, interfejs za komuniciranje sa ženom. Najčešće se nalazi fizički vezan za ženu i to uglavnom ispod donjeg trbuha (područje ispod pupka). Najčešće dolazi instaliran i konfiguriran zajedno sa ženom, pa zato nećemo ulaziti u proceduru instalacije u ovom dokumentu. Ipak, osvrnuti ćemo se na metode finog podešavanja (tweak-ovanja) pičke. Za većinu korisnika, tzv. out-of-the-box konfiguracija je sasvim dovoljna u svakodnevnom radu i eksploataciji, dok će napredniji korisnici željeti da je prilagode svojim konkretnim zahtjevima. Ipak, ovo neće biti tema daljeg izlaganja, već bi napredniji korisnici trebali da pogledaju stručniju literaturu.

Iako se u stručnom žargonu najčešće koristi izraz pička (od latinskog vagina), a u literaturi se također susreću i sljedeći nazivi: pizda, mindža, riba, maca, pica, ribica, pizdurina, pičketina, rupa, pičokara, đana, kao i mnogi drugi. Važno je napomenuti da svi ovi izrazi označavaju istu stvar.0.2 Šta će mi pička?

Ako ste napredan korisnik, ovakvo pitanje nećete ni postaviti. Ipak, ako je za vas problematika pičke još uvek nepoznanica, dati ćemo kraće obrazloženje.

Jedna od najvećih primjena pičke je kao relaksant, i vrlo često se koristi za rasterećivanje od svakodnevnog stresa. U ovakvom obliku preporučamo svakodnevno uzimanje u trajanju od 60 do 120 minuta, u zavisnosti od izdržljivosti korisnika. Početnicima se često dešava da se konzumacija završi naglo između 30 sekundi i jedne minute. Neka vas ovo ne uznemiri, to je sasvim normalna pojava, jednostavno pokušajte kasnije ponovno i krenite sa manjim dozama (5-10 minuta) da bi svakog drugog tjedna postepeno povećavali doze dok ne stignete do zadovoljavajuće količine. Ako vam i poslje toga ne bude išlo, morati ćete da konzultujete stručniju literaturu.

Drugo veliko područje primjene pičke je kao sredstva za zabavu. U ovom slučaju uzimanje varira od korisnika do korisnika, ali se ipak savjetuje oprez, zbog velikog broja veneričnih bolesti kojima konzumenti mogu biti izloženi. Radi izbjegavanja ovakvih mogućnosti, koristite isključivo provjerene i testirane brand-name pičke većih proizvođača i izbjegavajte velike servere, jer na njima svakodnevni korisnici često ostavljaju viruse.

Ovo su osnovne primjene, i one su za početnika dovoljne da bi načinio prve korake u upoznavanju ove opširne i nadasve zanimljive materije.1. Nabavka

1.1 Priprema

Da bi se došlo do pičke, potrebno je primjeniti odgovarajuće postupke na ženi, kao nosaču pičke sa ograničenim nivoom inteligencije, koja služi da bi pička mogla da se pomjera sa jednog mjesta na drugo, kao i radi lakšeg rukovanja (koristi se kao rukohvat). Skuplji modeli imaju i vlastitu pokretljivost koja pomaže pri radu. Ako vam slučajno dopadne stariji ili antipatični model, predlažemo zamjenu ili upgrade.

Dakle, glavni postupak koji se vrši na nosaču pičke je poznat pod nazivom odvajanje (lat. abs-trachere), često i odvajanje pičke. Unatoč mnogim zabludama, predispozicije da bi se primjenio postupak odvajanja su veoma niske, i ne variraju mnogo od nosača do nosača.

1.2 Što je sve potrebno?

1) Koeficijent inteligencije (IQ) veći od 70, mada u ovisno o nosaču može da varira. Preporučuje se IQ od barem 120-130. Srećom, zbog po defaultu niske inteligenicije nosača, većina korisnika ispunjava ovaj zahtjev.

2) Osnovni fizički izgled. Pod ovim podrazumjevamo posjedovanje dvije ruke, dvije noge i kurca kao osnovnog alata za manipuliranje pičkom. Ponekad se neki od prva dva može i izostaviti. Također je poželjno (ali ne i neophodno) da lice konzumenta nije užasno unakaženo nekom nesrećom u laboratoriju, teškom bolešću ili nasilnim putem.

3) Stav

4) Stav

5) Stav

6) Žvaka. Ovaj stručni izraz označava da je konzument pročitao bar 2 knjige, ne računajući uputstvo za daljinski upravljač. Pisci kao što su M. Skot Pek, Erika (Mah) Jong i Barbara Sidni-Šeldon se ne preporučuju.

1.3 Stvari koje treba znati kod odvajanja

1) Nosači vole kad im se konzument ulizuje. Preporuečne tehnike su obraćanje sa maco, ljubavi, pile, sunce, zlato, jedina, draga, srce, bejbe, bebe, i sl. Ne preporučuje se obraćanje sa gabore odvratni, kurvo, kujo, svinjo, glupačo, ovco, raznovrsna životinjo u početnoj fazi, mada bi ovo u kasnijim fazama eksploatacije trebalo koristiti.

2) Treba biti čist i umiven (bez krmelja), čistog uda, mada ovo neki osporavaju, ne treba jesti bijeli luk ili grah prije interakcije sa nosačem pičke (najčešće se odaziva na ime "Marina").

3) Bitno je biti svjestan činjenice da je nosač ubijeđen u vašu mentalnu i seksualnu nadmoć, i koristiti ovo u svakoj prilici. Nikad ali baš nikad nemojte otkrivati nosaču to da ste neiskusni i da niste upućeni u rukovanje njenim interfejsom. Također imajte u vidu da će tako vaša mističnost (koja se po defaultu dobija) biti teško osakaćena.

4) Novac nije bitan, ali nije ni na odmet. Jedina stvar koje se treba paziti, je da vas nosač ne "izmuze". Također, mnogi nosači imaju grešku (eng. bug) koja onemoguaćva pristup interfejsu bez ulaganja određene svote novca. Ovakve modele treba izbjegavati, ili ako već imate uvjeta, prema njima se treba ophoditi kao prema stoci.

5) Karizma i inicijativa. Ne možete odvojiti nosač sjedeći prekrštenih ruku. Morate mu koristeći prethodne tehnike pristupiti čim ostvarite najosnovniji kontakt (razgovor i razmjenjivanje telefonskih brojeva), a ako ostvarite neki od naprednijih kontakata (svakodnevno druženje, masaža, zivkanje telefonom itd.) ne treba više ni trenutka čekati, već prijeći na konzumiranje u roku od odmah.

6) Nemojte se navući na jeftine trikove lokalnih fakera i pojavljivati se na zabavama obueeni u stilu 'Kauboja'. Ukoliko znate šta radite, pa se ipak odlučite na takav korak, nemojte se sramiti da nosaču ponudite da joj "izjedete govno k'o čevap".

Najosnoviji pristup koji označava kraj faze odvajanja, je direktan kontakt — poljubac. Faza konzumacije obično nastupa u roku od 10 sekundi do 10 dana od ovog momenta. Ako ste ostvarili kontakt (vidi točku 5.) možete odmah primjeniti ovu tehniku. Najbolji način da se nauči određivanje trenutka primjene ove metode je eksperiment. Eksperimentirajte često i puno sa raznim nosačima dok ne usavršite tehniku ili umrete od seksualne iscrpljenosti.

Ako ste primjenili ove tehnike, a niste uspjeli, pogledajte poglavlje Troubleshooting.Troubleshooting / FAQ

Q:Odvajam jedan nosač već duže vrijeme, ali nikako ne uspijevam da izvršim konzumaciju. Gdje griješim?

A: Možda je problem u pristupu. Ili, bolje rečeno, možda je problem u NE-pristupu. Pokušajte da budete uporniji i da inzistirate na konzumaciji, čak krenite u konzumaciju iako vam nosač nije to eksplicitno dozvolio. U najvećem broju slučajeva i ne treba vam ovakva dozvola, vrlo je moguće da vaš nosač sve vrijeme jedva čeka da bude konzumiran.

Q:Bojim se da se može dogoditi da moj prijatelj Ivan odvoji nosač koji mi se duže vrijeme sviđa. Treba li da brinem?

A:Nema više potrebe da brinete, to se desilo u ponedjeljak

Q:Gdje sam ja bio u ponedjeljak?

A:Nigdje ni blizu konzumacije, bojim se.

Q:Šta da radim ako me djevojka pozove u svoj stan kad je sama i dugo razgovaramo i masiramo jedno drugo?

A:Možete primjeniti četiri različita zahvata:

a) Pričekati da se ona vrati iz WC-a i da vas zatekne golog na podu njene sobe kako masturbirate.

b) Nježno je poljubiti i reći joj "Volim te".

c) Reći joj: "Meni ne može da se digne" i otići kući (može i šuteći).

d) Reći joj: "Hoću... hoću da mi pušiš kurac."

2 Konzumacija

Da bi se pristupilo pički, najčešće je potrebno odstraniti zaštitno kućište, radi čega treba upotrijebiti ruke (ponekad i zube). Zatim je potrebno locirati pičku (obično se nalazi ispod donjeg dijela trbuha i obrasla je gustom kovrčavom dlakom, mada ovo može da varira od nosača do nosača). Ako niste sigurni, tražite vlažno i toplo mjesto koje nije usta.

Ako mjesto nije vlažno, treba primjeniti neku od tehnika predigre:

1) Muljanje i trljanje prstima i šakom.

2) Pristupanje tupim predmetom.

3) Pristup jezikom.

4) Pristup nosem ako je adekvatne veličine.

5) Izgovaranje ritualnih riječi: "Ti si divna", "Volim te", "Kako me uzbuđuješ", "Želim te", "Hoću... hoću da mi pušiš kurac" itd.

6) Locirajte dve izbočine (veličina može da varira u ovisnosti od toga kakav nosač imate) sa ispupčenim vrhovima i primjenjujte na njih točke 1-4.

Kada ste postigli zadovoljavajući efekat, možete pristupiti konzumaciji. Većina modernih pičaka radi po principu plug'n'play tako da i dijete može da rukuje njima. Ako imate malo stariji model, morati ćete da ručno obavite veći dio posla.

I kao zaključak, zapamtite: repetitio est mater studiorum!

Mirko TopalovićRecenzije

Pred Vama je jedan od rijetkih priručnika na našem jeziku koji se bavi problematikom pičke iz ugla željnog korisnika. Autori su uspjeli jednostavnim jezikom da sroče osnovne metode i tehnike rukovanja pičkom (za naprednije tehnike potrebno je ipak konzultovati odgovarajuću literaturu kao što je 120 dana sodome, A.F. de Sad,

Postoje, naravno, i segmenti koji su nedovoljno obrađeni i koje svakako treba očekivati u eventualnim narednim izdanjima. To su prvenstveno multikorisničke aplikacije vezane za tehniku paralelnog, tj. istovremenog pristupa preko više slotova, arbitracija prilikom formiranja reda za čekanje (u narodu poznatijeg kao »redaljka«), kao i savjeti koji se tiču zamjene konfiguracije.

Uzevši sve to u obzir, mišljenja sam da je ovo mali, ali jadan doprinos literaturi iz ove oblasti u nas.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Prodajem Bloototh   

[Vrh] Go down
 
Prodajem Bloototh
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» AIS prijemnik prodajem
» Šipak
» Vinogradski puzevi sa koprivom
» Novi "FORESTER" - recenzijica
» dubrovcanin

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Kamikaza :: PONUDA / POTRAŽNJA-
Forum(o)Bir: